Än är det inte för sent att beställa markiser!

Har du tröttnat på att få solen i ögonen när du sitter ute på balkongen eller terrassen? Blir det stekande hett inne i huset på eftermiddagen nu när solen börjar stå lägre på himlen igen? 

Det är inte för sent att beställa markiser som kommer att göra nytta nu under sensommaren och den tidiga hösten. Faktum är att det kan vara en smart strategi att beställa dem nu när det är lite lägre tryck hos markisföretagen. De brukar ha gott om tid att hjälpa kunder senare på säsongen då det är färre som beställer markiser i augusti och september.

Få ett bättre pris

Många markisföretag har kampanjer så här i slutet av sommaren då de har färre beställningar och många vill dessutom sälja ut det sista av årets produkter för att göra plats inför nästa säsong.

Du har därför chansen att få dina markiser till ett bättre pris. Väljer du markiser i standardfärg eller med ett tyg som inte kommer att erbjudas nästa säsong så brukar det gå att få ännu bättre rabatter. Precis som med allt annat så går det trender i markiser, men det viktigaste är ju att du får solskydd som passar just ditt hus och din smak.

Har du ett hus från 1980-talet kommer det ju troligtvis att se konstigt ut om du väljer en toppmodern markis i årets trendfärg korallrött. Där passar det kanske bättre med en traditionellt gul- och vitrandig markis med krenelering i nederkant.

Har du en butik i en äldre fastighet är ju en klassisk korgmarkis det självklara valet, snarare än en rak och enkel markis som är det vanligaste idag.

Oavsett modell och färg så har du goda chanser att pruta lite på priset så här i slutet av säsongen.

Passa på att välja till funktioner

Genom att du troligtvis får ett bättre pris så kan du passa på att välja till smarta extrafunktioner. Motorstyrda markiser är mer eller mindre standard hos de större företagen idag, men många har missat att det går att få allt från app-styrning till sensorer som känner av sol, regn och vind.

Hör efter vad som är möjligt och välj det som du själv tror att du kommer att ha nytta av.

Välj en lokal leverantör

Att välja en lokal leverantör av markiser har många fördelar. Först och främs så blir det enklare att få tag i reservdelar och att få service av någon som verkligen kan märket och kan rycka ut med kort varsel om det skulle behövas vid ett senare tillfälle.

Bor du i Tyresö så kan vi varmt rekommendera www.markisertyresö.se som levererar kvalitetsprodukter till bra priser.

16 Aug 2019