Bokade elektriker för jobb i Tyresö

Oavsett om du är privatperson eller företagare, och behöver få en vitvara installerad eller ledningar dragna, kan du hyra in en elektriker i Tyresö för jobbet.

Nu var det bara några saker kvar innan callcentret i Tyresö kunde öppna. Väggarna skulle målas och kontorslandskapet skulle möbleras. En elektriker skulle komma in för att dra de kablar som behövs för kopieringsmaskiner, datorer och belysning. Ett ganska stort jobb, men Erik hade anlitat företaget förut och visste att de var snabba när de väl satte igång.

En elektriker kom för att gå igenom alla detaljer tillsammans med Erik och checka av allt i sin ipad. Det var viktigt att allt var noterat för att arbetet skulle flyta smidigt. Rätt kablar och ljusknappar. Det var en hel del att tänka på. Denna genomgång var för att säkerställa att han hade förstått allt rätt innan de satte igång.

Elektriker med kunden i fokus

När samma elektriker åter var på plats hade han med sig sitt team. Erik fascinerades över arbetsfördelningen och att alla visste precis vad de skulle göra hela tiden. Som ett välsmort maskineri jobbade de idogt på. Han själv hade sett till att ett kafé i närheten levererade smörgåsar och fikabröd varje morgon.

Trots att han inte borde bli förvånad blev han det när chefen för elektrikerna ringde och meddelanden att de var klara. Nu kunde datorerna och andra apparater beroende av el kopplas in. Allt fungerade perfekt – det fanns inget att anmärka på. Han gjorde en mental notis att tacka företaget för väl utfört jobb.

2 Jun 2022