Catering gör vardagen i Stockholm lättare

Stockholm är som huvudstad naturligt fyllt till bredden av många olika sorters företag, och fler skapas hela tiden. En av de branscher som vuxit explosionsartat under den senaste tiden är catering. I Stockholm finns cirka 400 företag som sysslar med catering idag och fler ska det bli. Den enorma konkurrensen mellan dessa företag har lett till att kvaliteten av maten som erbjuds blivit högre och högre. Stockholm har blivit en stad där du som kund kan förvänta dig bra mat till lika bra priser när det kommer till catering.

Lunchcatering för dina anställda

Tack vare den växande branschen har användningsområdena gällande catering blivit fler. Nu anställs inte cateringföretag enbart till större event så som bröllop, dop, konferenser och studentmottagningar längre. Idag är det exempelvis vanligt med lunchcatering. Detta innebär oftast att företag blir fakturakunder hos sina favoriter som sysslar med catering, och beställer upp mat till kontoret varje dag eller någon gång i veckan. Det fina med denna lösning är också att de anställda på företaget som beställer maten lätt kan gå in på internet och välja vilket lunch de känner för just den dagen och sedan ha maten levererad någon timme senare.

Stressfritt och prisvänligt

Att beställa upp mat till kontoret kommer med ett flertal fördelar som i långändan gynnar kontoret och dess anställda. Exempelvis finns det idag så pass många olika inriktningar inom cateringbranschen att det går att hitta mat som passar alla, oavsett allergier och preferenser. När det kommer till kostnaden är catering ett smart val. Det blir oftast mycket billigare att använda sig av en cateringtjänst än att exempelvis gå ut och äta på någon lunchrestaurang. Dessutom brukar många cateringfirmor dela ut rabatter till frekvent återkommande kunder, så även där går det att spara in. Tack vare internetbeställningen kan de anställda även läsa igenom menyn i egen takt och bestämma vad som ska få bli dagens lunch. Att hela kontorets beställning levereras på samma gång är också trevligt, då det gör att alla kan sätta sig ner tillsammans under lunchen för att äta gott och prata om vad som hänt under veckan.

Få hjälp med hela paketet

När det kommer till den klassiska evenemangscateringen har mycket gått framåt även där. Idag finns det catering i Stockholm, och på andra orter, som inte endast erbjuder mat. Istället erbjuder de ett helt evenemangspaket. I detta ingår att cateringföretaget hjälper till att leta efter passande lokal och underhållning, just för att ta bort så mycket stress från kundens sida som möjligt. Att lämna över allt till experter inom sina områden brukar oftast resultera i ett bättre resultat än om kunden försöker ta tag i allt själv. På så sätt kan du som kund slappna av och njuta av evenemanget istället för att behöva oroa dig för alla detaljer som måste ses över.

Catering är en väldigt bra väg att gå, oavsett vad just du behöver hjälp med. I denna växande bransch finns något för alla att hämta.Du kan läsa mer hos Cicada Catering.

6 May 2022