En gallergrind ger bästa skyddet

Fördelen med en gallergrind är att den är vacker samtidigt som den avskräcker obehöriga från att ta sig in på din tomt. Den markerar tydligt var gränsen går.

När du letar efter ett praktiskt och effektivt sätt att skydda din egendom är en skräddarsydd smidesgrind ett bra alternativ. Gallergrindar av smide har den stabilitet och hållbarhet som gör att när den väl sitter på plats behöver du inte tänka mer på saken. Sedan kan du komplettera din grind med ett stabilt staket.

En gallergrind kan se ut på många olika sätt och specialtillverkas för att passa in i den miljö du har. Du kan välja smidesmönster, höjd och färg. Ett industriområde behöver en helt annan sorts grind än en trädgård, men en specialbeställd grind smälter alltid in i sin miljö och ger ett bra skydd.

En gallergrind kräver inget underhåll

När du bestämt dig för att välja en gallergrind kontaktar du enklast företaget som tillverkar smidesgrindar av stål. De kommer på besök för att se vilken typ av grind som passar bäst och därefter får du en offert. Gallergrindar kan ha traditionellt cylinderlås men kan också förses med motorlås, kodlås, elslutbleck eller modullås.

När du har installerat en gallergrind ökar säkerheten, och många försäkringsbolag rekommenderar grindar som den bästa lösningen på inbrottsskydd. En skräddarsydd grind tillverkas av specialstål, stålprofiler och plattstål och du får en stabil smidesgrind som behöver minimalt med underhåll. Stål är ett utmärkt material som klarar det nordiska klimatets utmaningar men du kan komplettera med ett serviceavtal för låsmekanismen.

8 Jun 2022