Hundfoder som är bra för din hund

En del hundar är kräsna, andra äter allt de kommer över, men när du väljer professionellt sammansatt hundfoder vet du att din hund får den näring den behöver.

Ett bra hundfoder ska få även de kräsna hundarna att vilja äta och när det hundfoder du väljer innehåller bra råvaror äter de gärna. I de butiker som har ett bra sortiment av både torkad och konserverad hundmat hittar du det din hund vill ha till ett bra pris.

En del hundar föredrar att knapra på de goda pellets som finns anpassade för både små och stora munnar. Fördelen med det torkade fodret är att du alltid kan ha mat stående och behöver inte förvara den svalt. Du kan blötlägga maten före servering så att hunden får i sig den vätska som också behövs.

Hundar har olika behov av hundfoder

När du väljer hundfoder är det viktigt att du tänker på hur aktiv din hund är. De flesta hundar äter en eller två gånger om dagen oavsett om de är väldigt aktiva eller om de bara går på små promenader. För de aktiva hundarna finns det därför särskilt foder med mer energi för att de ska klara av att röra sig.

I de butiker där du hittar professionellt sammansatt hundfoder kan du välja den mat som passar din hund bäst. Oavsett om du väljer den konserverade eller torkade hundmaten vet du att hunden får all den näring som ger energi, vacker päls och god hälsa.

14 Sep 2022