I Stockholm kan man hyra replokal

Musiker behöver någonstans att vara för att kunna spela och öva, som en replokal till exempel. Behöver ert band få tag i en lokal där bandet kan repa i Stockholm? Läs vidare här nedan.

Länge har ni spelat och sjungit tillsammans. Ni är ett gäng med kompisar som fann varandra redan i småskolan på roliga timmen. Ni har alltid uppträtt, både hemma för era familjer och även i skolan. Ni startade band redan i femman, men idag är det en helt annan typ av musik och genre ni spelar. Ni tycker om att göra det här tillsammans och ni älskar att dela detta stora intresse för musik som ni har gemensamt. Ni har i flera år repat i en av skolans källarlokaler. Ni har fått tillåtelse av rektorn att vara där om ni spelar på avslutningen när ni tar studenten. Men snart är sommaren här och då har ni inte längre någon lokal att vara i.

Ert band behöver en replokal

Ni behöver skaffa er en ordentlig replokal i Stockholm. Men att hitta en lokal att repa i verkar vara lättare sagt än gjort. Ni har frågat runt bland vänner och bekanta om någon kan tänka sig att ställa upp för att hjälpa er men inte fått några bra förslag än. Ni kollar runt på nätet och hittar ett företag som erbjuder replokaler till band som behöver ett ställe för att spela och öva. Ni har inte jättegott om pengar men delat på fem ska ni nog klara av hyran för replokalen.

29 Mar 2022