Tandläkare i Solna kan tandblekning bättre än influencers

Alla tandläkare i Solna kan en hel del om tandblekning. Fråga dem först, innan du beställer hem något tandblekningsmedel du sett reklam för på Instagram.

Ett bländvitt leende som möter dig i spegeln varje morgon. Det hade väl varit något? I dag lovar många företag guld och gröna skogar vad gäller tandblekning, och särskilt har många inriktat sig på sociala medier. Sponsrade konton och ren reklam gällande tandblekning hemma svämmar över alla bredder på Instagram och TikTok.

Men egentligen är det bara en person du ska lita på när det kommer till tänder och tandblekning. Din tandläkare. Dina tänder är alldeles för värdefulla för att du ska chansa på någon märklig produkt från en okänd tillverkare. Det kan mycket väl vara så att effektiv tandblekning för hemmabruk i själva verket skadar dina tänder. Särskilt om du köpt den online.

Tandläkare kan rekommendera rätt medel för tandblekning

Fråga din tandläkare om vilka medel han eller hon använder för att bleka sina patienters tänder. Och vad det kostar att bleka tänderna hos tandläkaren. Fråga gärna också om han eller hon har något märke för hemmablekning att rekommendera.

Många tandläkare ser gärna att en patient bleker tänderna hemma med något bra medel, hellre än att de förstör tänderna. Även om det innebär att de inte får sälja “tjänsten” tandblekning på tandvårdskliniken. Tandläkare arbetar nämligen med ett vårdande yrke, vilket innebär att de i de allra flesta fall faktiskt bryr sig om hur patienternas tänder mår. Till skillnad från sponsrade influencers.

2 Oct 2022